Agedrup Skole

• Brolandvej 16, 5320 Agedrup
    Judith Vølund den 21-06-2017
    Information fra Helle, i skoleboden:
    Udvalget i boden er stærkt reduceret i denne uge, da lageret skal bruges op før ferien. Fredag vil der ikke, som normalt, være kage.
    Helle ønsker alle en rigtig dejlig ferie, og glæder sig til at se jer i boden igen efter sommerferien. Boden åbner mandag den 14. august.
    Christian Hovendal den 20-06-2017
    Ansigtsløftning til skolen!

Vi er et par forældre, der er enige om, at Agedrup Skole trænger til en forskønnelse. Skolen leverer et højt fagligt niveau og elever i trivsel, men vi mener, at dens facade og gårdmiljø trænger til en kærlig hånd. Foruden den umiddelbare æstetiske gevinst ved en forskønnelse er der også pædagogiske gevinster at hente, da behagelige og smukke omgivelser fremmer indlæringen og tilhørsforholdet til stedet.
    Det er derfor vores tanke, at alle, der måtte have interesse i at forskønne skolen (det være sig elever, forældre, bedsteforældre, idrætsudøvere og andre, der jævnligt bruger skolen) giver deres mening til kende. Med afsæt heri vil vi formulere realistiske projekter og indbyde til arbejdsdage, hvor vi arbejder frem mod den endelige ansigtsløftning.

Vi har måtte starte et sted, så i første omgang er vores prioritering som følger:
    - Beplantning af indskolingens legeplads
    - Gårdmiljø med bord-bænke-sæt i Grønnegården
    - Maling/forskønnelse af skolens facade og evt. cykelskuret

Hvor meget der skal/kan gøres afhænger af opbakningen til projektet, så vi vil meget gerne bede om, at I tilkendegiver jeres interesse. I den forbindelse vil vi være at finde til Sankt Hans arrangementet i Agedrup, hvor vi gerne udfolder idéen og svarer på eventuelle spørgsmål.

Alternativt kan vi kontaktes pr. telefon eller e-mail:
    Nanet (mor til Othilia, 1.a, tlf. 61656295 eller [email protected]) eller Kristina (mor til Ida Louise, 1.b og Camille, 4.a, tlf.: 29807920 eller [email protected]).

Der er intet minimumskrav til engagementet og deltagelsen –alt har interesse! Udførelse, idéplanlægning, netværksarbejde (til evt. fagpersoner) etc. modtages med kyshånd!

Vel mødt –vi glæder os til at tage fat!

De bedste hilsener,
    Nanet og Kristina.