Agedrup Skole

• Brolandvej 16, 5320 Agedrup
    Sofie Ravn Akselbo den 03-02-2017

Brug for jeres hjælp – ønsker I at gøre brug af SFO2?

Kære forældre med børn i 3. klasse.

Af hensyn til den kommende planlægning af SFO2 på den enkelte folkeskole, vil vi bede jer tilkendegive, hvorvidt I vil gøre brug af SFO2 tilbuddet til jeres barn. Vi gør opmærksom på, at denne tilmelding/framelding IKKE er bindende, men det har stor betydning for den videre planlægning på jeres barns skole.

På forhånd tak.

Nikolaj Juul Jørgensen

Skolechef

Odense Kommune

Judith Vølund den 01-02-2017
    Helle har lavet madplan frem til påskeferien og jeg vedhæfter den her. Husk at hvis I har sat en spærring på jeres barns kort så skal I lige sørge for at ændre spærringen den dag hvor barnet skal bestille mad.
    Judith Vølund den 18-01-2017
    Kære forældre hvis I sætter en spærring af en eller anden slags på jeres børns bodkort, vil I så ikke være rare at fortælle børnene om det. Vi kan ikke se at der er en spærring før vi slår varerne ind i kassen. Derudover kan vi kun se at der er en spærring, men ikke hvilken fx. er det et beløb pr. dag, er det en bestemt vare der ikke må købes osv. osv.
    Det er synd for de børn der står og handler og når deres kort så scannes "siger" maskinen nej.