Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Agedrup Skole

  • Brolandvej 16, 5320 Agedrup
  • 63 75 01 00
  • 5798006606580
Billedet på sidehoved

Facebook

Ugen der gik

Ugen der gik - uge 49

SN beskikket censor på læreruddannelsen
Sonny er i al stilhed blevet udvalgt til at være censor på læreruddannelsen. Det er et stort skulderklap og bekræfter os i, at vi har dygtige ansatte på vores skole. Helt konkret betyder det, at Sonny skal være censor på landets seminarier, når praktikanter skal op til deres eksamen efter endt praktik. Det bliver spændende at følge, og vi kommer til at nyde godt af den inspiration, Sonny “samler op” fra andre skoler. Stort tillykke med anerkendelsen!

Julefrokoster på årgangene

På fagdagen torsdag var der julefrokost på mange årgange, og hele skolen duftede af jul. Madopgaverne var blevet fordelt mellem børnene, og bordene bugnede af mad, som forældre og børn havde gjort sig umage med. Julepynt og nisserhuer var overalt, og det så ud som om, det var en dejlig dag for børn og voksne. Dejligt!

3. årgangs samling - Anderledes indrettede klasserum
På 3. årgang er klasserne anderledes indrettet med gruppeborde, Læringscenter og Ka’-selv-værksteder. Det havde børn og voksne lavet en film om, som de viste til hele skolen på samlingen i onsdags. Det var inspirerende og dejligt at høre om en anden måde at organisere undervisning på og høre, hvordan børnene oplever det at arbejde på nye måder fungerer. Det var glade børn, vi kunne se på filmen, som lige så stille er blevet vante til at færdes i de nye læringsomgivelser. Dejligt!
Snart er de hesteskoformede læringscentre/bananborde færdige til de to klasser. De skal afløse almindelige skoleborde, og Niels arbejder på konstruktion af stellet, og det bliver rigtig fint.
Flere andre årgange har bestilt borde, og Niels mener, han værksted er omdannet til møbelfabrik;-) Tak for hjælpen til vores pedeller.

Indskrivningen til forårs SFO
Indskrivningen til forårs SFO 2018 er på plads. Vi har oplevet en rigtig stor søgning, og selvom vi har afvist 11 familier, så bliver vi 49 børn i alt. Børnetallet kan stige, hvis et barn flytter ind i vort skoledistrikt - ellers vil årgangen være lukket for nye børn udefra.

Annette tilbage fra barsel og farvel og på gensyn til Tess
Tirsdag sagde vi farvel - og på gensyn - til Tess, som har været ansat i Annettes barselsvikariat. Vi har været forfærdeligt glade for at have Tess i huset, og vi håber, hun kommer til at være her alligevel som vikar i skoledelen.
Det betyder også, at Annette er tilbage efter sin barsel. Velkommen tilbage, Annette. Børn og voksne glæder sig!

Linda Jensen - Vores nye pædagogstuderende
1. december begyndte Linda, som er 3. års studerende på pædagoguddannelsen, hos os i sin sidste praktik, inden hun er færdiguddannet pædagog . Torben er vejleder for Linda, og hun skal være hos os indtil 1. juni. Vi glæder os til samarbejdet:-)

Ugen der kommer
Luciaoptog
Onsdag den 13. december har 2. årgang inviteret os alle til Luciaoptog i hallen klokken 10.20. På kontorerne kan vi hver dag høre, at børnene øver sig på sangene sammen med Sanne. Det bliver fint og smukt.

8. årgang på skolerejse til Edinburgh
Mandag morgen drager 8. årgang sammen med Juliane, Tina, Jan og Martin til Edinburgh. De vender hjem igen fredag. Eleverne er spændte og vi glæder os til at høre mere om deres oplevelser. Rigtig god tur til jer alle.

Rigtig god weekend til jer alle og mange hilsener

Camilla, Mohammed og Christian
 

 

Ugen der gik - uge 48

Juleklippedag - Det’ sørme, det’ sandt, december
Og det blev traditionen tro markeret på hele skolen på fagdagen i går. Det summede af julemusik, julesang, klip og fletteri, og i hele huset bredte der sig en duft af æbleskiver. På døre og i gangarealer kan vi alle i den kommende måned nyde resultatet af dagen, når vi passerer dekorerede døre og ophæng af forskellig slags.

Farvel til praktikanterne
6 uger med praktikanter er ved at nå sin afslutning, og det har været en fornøjelse! Vi har mødt dygtige, engagerede, kompetente og søde mennesker, som vi ønsker alt det bedste i fremtiden. Mange tak for nu!

Farvel til Erica
Vores rengøringsassistent Erica havde sin sidste dag hos os torsdag i denne uge. Vi kommer til at savne det gode humør og håber, hun får det rigtig godt på sin nye arbejdsplads på Seden skole.

Tillykke til Martin - vi cykler stadig
I forbindelse med “Vi cykler da stadig…”, var der præmier på højkant, og Martin er den heldige vinder af et gavekort på 300 til gavekortet.dk. TILLYKKE:-)

Skotland
8. årgangs skolerejse til Skotland i uge 50 nærmer sig, og de har i denne sidste uge med praktikanterne brugt undervisningen på at lave projekter om Skotland. De afsluttede ugen med fremlæggelser af deres projekt for praktikanterne og lærere. 

Ugen der kommer

Tess og Annette
Tess har sidste dag i Annettes barselsvikariat på tirsdag. Vi har været fantastisk glade for Tess indsats og måde at være på hos os, og vi er simpelthen så kede af, at vi ikke har en ledig stilling at tilbyde hende.
Til gengæld kommer Annette tilbage fra sin barsel, og DET glæder vi os til.

EUD i skolen
8. årgang arbejder i næste uge med det timeløse fag “Uddannelse og job”. Vi deltager i en uge, hvor elever bl.a. skal på bestemte retninger på erhvervsskolerne for derefter at være ude på virksomheder i Odense, der passer til uddannelsesretningen. Det hele kulminerer fredag, hvor de fremlægger om deres forløb for klassen og andre interesserede.

Rigtig god weekend til jer alle og mange hilsener

Camilla, Mohammed og Christian

 

 

Ugen der gik - uge 47

 

Vi cykler da stadig…..

Vi nærmer os så småt afslutningen på cykelkampagnen, og i løbet af mandagen kommer kampagnefolkene og tager plakaten - hvor I har sat krydser for hver cykeldag i perioden - ned. Nogle har været mere flittige end andre;-).... Og så er der alle os, som enten er dovne, eller som bor langt herfra, der ikke var med. Vi fik jo en sølvmedalje i vores certificering, hvilket siger noget om, at vi faktisk har gode faciliteter til ivrige cyklister.

 

Startskud aktionslæring

Dan og Lone havde tirsdag inviteret vejledere, Lene Milling og ledelsen med ind i undervisningen til de første aktionslæringsforløb, og onsdag var det Mette i 0.b. Det var en fornøjelse at være med til! Aktionen på 7. årgang handlede om at skabe en positiv tone i klasserummet, og Dan og Maria formåede sammen at skabe et rum med gode fortællinger og et engageret stykke arbejde efterfølgende mellem eleverne.

Lone og Jens ønskede at sætte fokus på starten af matematiktimerne og på hvordan, matematiktimerne kan blive bedre og mere effektive. Dan og Lone gav udtryk for, at den didaktiske samtale gav nye ideer til, hvordan teamet kan arbejde videre. Mette ønskede en opmærksomhed på én elev, som har det lidt svært og fik efterfølgende en sparring på, hvordan der kan arbejdes med det fremadrettet.

Når I sammen med vejlederne planlægger jeres aktioner, så vil vejlederne guide jer igennem selve formen og være dem, der er penneførere i det ark, vi bruger til at beskrive aktionerne i. Skrivearbejdet er minimalt, og det er en af de ting, vejlederne vil hjælpe med:-) Husk, at det er nålestikhandlinger i jeres undervisning, som I planlægger i teamet og sammen med en vejleder. Altså ikke store forkromede og særligt tilrettelagte forløb, men noget, I er optaget af i jeres undervisning - problemstillinger og andet - I har lyst til at udvikle og få sparring på.

 

Personalemødet onsdag

Det store tema på onsdagens møde var “Dannelse”. Som Karina fortalte, er vi rigtig godt i gang og faktisk på forkant med forvaltningens dannelsesstrategi, der først i efteråret fik sin endelige form. Altså efter, at vi tog hul på det i Kerteminde og også efter de mange forløb og handlinger, I allerede har sat i værk.

Derudover talte vi om trivselsundersøgelsen, og Maibritt holdte et kort inspirerende oplæg om ugeskemarevolution, som har gjort undervisningen sjovere, mere differentieret og skabt større fagligt overblik.

 

Ugen der kommer

 

Praktikanternes sidste uge hos os

Uge 48 er sidste uge med de 9 seje lærerstuderende, vi har haft fornøjelsen af at have iblandt os den seneste tid. Historierne går, og rygtet siger, at det har været en sand fornøjelse at have sådan nogle engagerede og dygtige studerende med. Tak for dejlige uger med jer alle! Vi håber, I har fået en masse stof med herfra, som I kan sætte spil i resten af jeres uddannelse. Vi ønsker jer alt det bedste.

 

Forældrekaffe i SFO’en

Onsdag i næste uge er der planlagt forældrekaffe i SFO’en, og der er arrangeret hyggelige juleaktiviteter derovre. Kig over, hvis I får mulighed for det:-)

 

Nissebanden i Grønland - En lille reklame

7 af vores elever i 4.b synger i det lokale kirkekor, som derudover er en del af den store forestilling “Nissebanden i Grønland” i samarbejde med Odense Symfoniorkester og 300 andre skolebørn, som bliver opført i Odense Koncerthus, lørdag den 9. december, klokken 13 og klokken 15. Se mere på linket:

http://odensesymfoni.dk/koncerter/julefamiliekoncerter-nissebanden-groenland/

 

Rigtig god weekend til jer alle og mange hilsener

Mohammed, Christian og Camilla