Agedrup Skole

• Brolandvej 16, 5320 Agedrup

Velkommen til Agedrup Skole

Judith Vølund den 21-04-2015
    Børn der fylder 10 år i 2015 kan komme gratis i biografen den 9. maj, læs mere i vedhæftede link
    Judith Vølund den 20-04-2015
    Odense Skole- og Ungdomsorkester holder gratis forårskoncert i Odense Rådhushal, mandag den 27. april, mød op og få en dejlig musikalsk oplevelse. Se vedhæftede plakat
    Ole Klitgaard den 15-04-2015
    Kære forældre

Som I kan se i linket nederst (lille pil) til dagsorden til det kommende skolebestyrelsesmøde, arbejder skolebestyrelsen i den kommende tid med temaet trivsel. I den forbindelse vil vi meget gerne have nogle input fra jer om, hvordan det står til med børnenes trivsel på Agedrup Skole. Skriv eller videregiv nogle korte eksempler på både gode og mindre gode ting, som I og jeres børn oplever, enten til Vicki (vickitorp@gmail.com) eller en anden repræsentant for skolebestyrelsen. Det vil kvalificere vores arbejde og i sidste ende forhåbentlig gøre en positiv forskel for vores børns trivsel.

Mange hilsner

Skolebestyrelsen

Link til skolebestyrelsens medlemmer

50 år - HURRA

Stemningsbilleder fra skolens 50 års fødselsdag, emneuge og skolefest.