Agedrup Skole

• Brolandvej 16, 5320 Agedrup

Mohammed Bibi den 02-07-2014
    Agedrup Skole ønsker alle en god og solrig sommer.

Vi ses igen den 13. august 2014, hvor vi slår dørene op til en anderledes og mere spændende skole. Læs mere i vedhæftede filer!

Mohammed Bibi

Ole Klitgaard den 04-02-2014
    50-ÅRS  JUBILÆUMSFEST PÅ AGEDRUP SKOLE

MEGAFEST
    Lørdag d. 20. september 2014 kl. 18.00-01.30 i Agedruphallen ved Agedrup Skole.
    God mad fra Møllekroen, hyggepianist, fed underholdning, fællessang og dans til et gedigent pop-rockband.

MÅLGRUPPE
    Festen er for tidligere elever og ansatte samt nuværende ansatte.

PRIS
    350,- kr.  (indbetales sammen med tilmelding over skolens hjemmeside via BILLET-NET).

FØLG MED!
    Sæt kryds i kalenderen og spred nyheden til dem, der kan have interesse.
    På denne facebookside vil der fremover være mulighed for at få oplysninger om arrangementer mv.
    Følg med! Glæd dig! Og del med alle dem du kender fra Agedrup Skole.
    - Vi glæder os!

MØD GAMLE KLASSEKAMMERATER OG LÆRERE! LÆG FORTÆLLINGER OG BILLEDER UD PÅ FACEBOOK
    Har du glemt dine gamle klassekammerater fra skoletiden på Agedrup Skole? Søg i billederne og "tag" din gamle sidemand, bedste ven eller barndomskæreste. Læg små fortællinger, gamle billeder og videofilm fra skolen ind på Facebook. Der er oprettet grupper for alle årgange, som man kan melde sig ind i. Det kan blive rigtig spændende at følge med i.
    Begynd nu!

TILMELDING
    Tilmelding og betaling foregår over BILLET-NET :

Husk at kigge på FaceBook gruppen www.facebook.com/agedrupskolefest
    Tilmeldingen er først gyldig ved indbetaling af 350,- kr.
    Vi sørger for, at årgangene så vidt muligt kommer til at sidde sammen under middagen.
    Tilmeldingen åbner 15. februar 2014 og lukker 1. september 2014, eller når der er bestilt 600 kuverter.

Fodbold

Tænk, vi skal hele 10 år tilbage for at finde en fodboldkamp, hvor lærerne vandt over eleverne - 2004: